left

Извори

Мајката на Охридското езеро -изворите на Црн Дрим во Свети Наум се вистинска атракција за туристите, недопрена природа која никого не остава рамнодушен. Тука тишината најубаво се слуша. Туристите уживаат во неповторливата глетка, шаренилото од бои, појот на птиците но и љубовниот танц на малите желки кои разменуваат нежности исто како и луѓето.Тоа е посебно доживување на кое туристите со неверување гледаат