left

Специјалитети

Во нашиот ресторан може да уживате во вкусот на традиционалната храна од охридскиот регион и најдобрите вина од Македонија. Од нашето богато мени ви препорачуваме: грав, полжави, пита со спанаќ, ѓомлезе, сарма, повеќе видови риба како: пастрмка, јагула, крап и морски плодови.

Рибни Специјалитети

Традиционални Специјалитети