left

Кетеринг


Ресторанот 'ОСТРОВО' организира секаков вид на веселби како свадби, крштевки, родендени итн.
Без разлика на големината на настанот, ние секогаш ги надминуваме Вашите очекувања.

Ве покануваме да бидете наш и гостин на сопствената забава!

Галерија

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img