left

Етно Вила "Ристески"

Оваа автентична вила се наоѓа во селото Љубаништа, на само 2,5 километри од манастирот Св. Наум и ресторанот Острово. Има 11 луксузни апартмани со капацитет од 30 луѓе коишто се со клима-уред, кабловска телевизија, мини-бар и кујна. Секој апартман располага со тераса која има прекрасен поглед на Охридското езеро и манастирскиот комплекс Св. Наум.

Контакт: 072210906 / 071369900
Емаил: apartmentsristeski@yahoo.com

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img